LUDJE AJ KAZETE DALI UTRE KE BIDE GENERALEN STRAJK PO IZJAVATA NA RUSITI TOLKU ORGANIZACIJA I SE TOA PAK KE POLAGAME MATURA SAMO STO KE IMAME 2 ROKA KAZETE DALI KE IMA UTRE GENERALEN STRAJK VO SKOPJE !!!
POZZZ
POZZZ
IMA SO SIGURNOSTDezan_Ku напиша:LUDJE AJ KAZETE DALI UTRE KE BIDE GENERALEN STRAJK PO IZJAVATA NA RUSITI TOLKU ORGANIZACIJA I SE TOA PAK KE POLAGAME MATURA SAMO STO KE IMAME 2 ROKA KAZETE DALI KE IMA UTRE GENERALEN STRAJK VO SKOPJE !!!
POZZZ
pa ne za dzabe moto ni e NE SE DAVAME, ili UNITED WE STAND, isto taka i UNITED DTUDENTSDezan_Ku напиша:ok ova e taktika na rusiti da go stopira generalniot strajk so negovata izjava sepak jas taka mislam no nie ne treba da zapreme
pozz
*sandra* напиша:veleshani ne idat a?
*sandra* напиша:veleshani ne idat a?
a be i ja toa go vikam celo vremeMosa_ZAKON напиша:е овака само да го додадам аргументот дека пред 7-8 дена скопје прв штрајкуваше....имаше многу многу ученици...од моша имаше најмногу...моето школо,се разбира...
тогаш не беа умешани организациите,владата и школската управа...сега се.....на последниот штрајк само максимум 10 души од моша беа...
очигледно е кој не стопира....
искрено ја мислам дека не е до самите матуранти,бидејки ги познавам моите колеги и знам дека би дошле на штрајк...
утре ке видам што и како,да ја организирам моша на штрајк...
ке зборам утре со горде,ако ја начекам...само горде може да не спаси ..
така ли е плајбој
Dino напиша:a be i ja toa go vikam celo vremeMosa_ZAKON напиша:е овака само да го додадам аргументот дека пред 7-8 дена скопје прв штрајкуваше....имаше многу многу ученици...од моша имаше најмногу...моето школо,се разбира...
тогаш не беа умешани организациите,владата и школската управа...сега се.....на последниот штрајк само максимум 10 души од моша беа...
очигледно е кој не стопира....
искрено ја мислам дека не е до самите матуранти,бидејки ги познавам моите колеги и знам дека би дошле на штрајк...
утре ке видам што и како,да ја организирам моша на штрајк...
ке зборам утре со горде,ако ја начекам...само горде може да не спаси ..
така ли е плајбој
deka rabotava mi mirisa na namesteno!!!
ima nekoj takanareceni KOPUCI so lizat gz na nekoj i gi tera dr da ne idat
kako so e slucaj kaj mene u klas
i ja tipkata ja oterav u picku mater!!!