POTREBNA NI E BESPREKORNA ORGANIZACIJA!!!!!!!!!
OD SEKOJ GRAD NAJMALKU EDEN COVEK NEKA PISE NA drzavnamatura@yahoo.com
WindOfChange напиша:POTREBNA NI E BESPREKORNA ORGANIZACIJA!!!!!!!!!
IndijankaTa напиша:znaete sto najmnogu me iritira?vo bogdanci mozebi sme 3 sto navistina sakat da pocnat strajk,drugite se site pasivni,kako da im e seedno,a toa me vaga od takt,pa kako moze da bidat ramnodusni sprema maturata,nie zosto ucime 4 godini,za na krajot site 4 godini pak da gi polagame,pa toa ne e fer sprema nas,kako moze prethodnite generacii da si pominat lesno,a nie kako najglupi ke si igraat so nas kako sakaat,pa treba site zaedno da zastaneme i da kazeme deka nie nema da sme nikakov eksperiment,posto vo celost mnogumina im e seedno dali ke polagaat ili ne,vo bogdanci sme 2 klasa,drugiot klas se taka pouceni,i niv im e seedno,epa ljuge taka nema da dojdeme do posakuvanata cel,t.e. ukinuvanje na maturata...
IndijankaTa напиша:e zaso naivni,aj dokazi se?!
IndijankaTa напиша:hm.toj mislese samo na toa deka ne site gimnazii se tolku golemi kako vo sk ili drugite pogolemi gradovi,tuka sme samo 2 klasa vo BOGDANCI i zatoa nekoi se obeshrabruvaat deka nie 2 klasa nemozeme nisto da napravime,a dobro dojde podrskata deka kolku i da sme mala gimnazija ke napravime sepak nesto,tnx
IndijankaTa напиша:i sega na 4 e glavniot strajk vo sk??
VIVA LA REVOLUTION! напиша:IndijankaTa напиша:i sega na 4 e glavniot strajk vo sk??
vo dogovorot od ohrid stoi deka ministerstvoto ima vreme do 4ti za da promeni nesto. ako do togas ne se promeni nesto mozeme da ogranizirame masoven protest i da ja bojkotirame nastavata. protestot ne mora da bide na 4ti treba da bide togas koga ke znaeme deka sme podgotveni. jas ne moam da odlucuvam koga ke bide za toa treba da odluci liderot jas samo go prenesuvam mislenjeto na moite soucenici