Mosa_ZAKON Сре Окт 03, 2007 10:20 am
PlayBoy напиша: Mosa_ZAKON напиша:искрено ни ние не знаеме,бидејки требаше да се прави бојкот на наставата,али еве ти кажувам од мое школо мојот клас биле на час,и тоа сите 7 часа ги имале,дали скратени часови или без настава...
ја и уште 3-4-ца бевме на штрајк...срамота
hihihi
meto brat ke ni ispopukaat neopravdani a
LoL pa koj .!. ... aj ke si najdeme nekoe opradvanie
i ko so slusnav ja koa bile na sostanok kaj CVETA nasata mila i draga direktorka ona im rekla nema da ima nastava moze da si odite site koj kaj sakate
LoL epa sea neznam.. ako nekoj neso mi rece jas ke kazam deka pretsedatelot mi rekol deka nema nastava
a i ko so znam pola i povekje si otidoa doma od kaj nas od skolo per...
pa e viime
ех ја ке најдам оправдание...забот ме боли од вчера
ке се снајдеме некако...сепак мене ме запишале на ливче па кога ке ми дојде класната...а знаеш кај мене класната на сите им се јавила само кај мене не...хехе колку сум злобен,па и професориве/професорките се плашат од мене
инаку подетално не може од ова...ако знаете кај е плоштад,епа близу тоа место се наога автобуската станица рекорд,па кога ке дојдете таму,на 20-30 метри од станицата сме ние,т.е. ке бидеме...поедноставно од ова не може,а и по пот можете да прашате некој скопјанин....
а ако не сте биле во ск никад,оти има и такви,епа онда ке оставам мобилен или ке најдам некој кој сака да биде туристички водич
па од саем до битпазар со автобус,и тоа сите влагаме у 5,63,66 шо и да дојде... после се симишаме на битпазар,и од таму до рекорд пешки...
мислам дека Моша утре најмалце ке не има,али кој знае...
ја сепак се договорив да се најдеме у школо,па од таму тие што ке дојдат у школо,ја лично ке се погрижам да ги вратам на штрајк...