+24
Mace
WindOfChange
Bubamawa
Hristina
Aleks
jasmina
*sandra*
Diplomat
Skof
matura_ne_SK
alexandar
pimi-2
ZJB
matrix15
Dj_Madness
filip_mkd
Srcuska
ВОЈВОДАТА
mak_25
Stefanm
/
sophie
ivan4e90
tetkica
28 posters
[b]STO PONATAKA? [/b]
ВОЈВОДАТА- Број на мислења : 209
Град : ТЕТОВО
Хоби/занимање : РЕВОЛУЦИОНЕР!
Registration date : 2007-09-13
- Post n°76
Re: [b]STO PONATAKA? [/b]
KONECNO ISTOMISLENIK. + AKO VAKA PRAVIME ZIMSKIOT RASPUST CE BIDE SAMO EDNA NEDELA ILI PAK SAMO VIKEND PA VIE SEGA VIDETE KAKO CE PRAVITE. POZDRAV I VERUVAM DEKA CE SE SLOZITE SITE SO OVIE KONSTATACII
Mace- Број на мислења : 173
Град : Ohrid
Хоби/занимање : kosarka/srednoskolka
Registration date : 2007-09-21
- Post n°77
Decko...kako prvo ne soli pameti i bidi malce POKULTUREN ko ke zborvis i pripazi na izrazi ok?Rabotata e vo toa sto NISTO NE KAZUVAAT OVIE OD IO.Pa daj ne zezaj molimte,skopjani veke krenaa strajk,kazvi im na niv,a ne na nas ok?I ne zborvi mnogu ,ako sakas da kazis nesto pametno podobro ako znaes nesto izvesti ne a ne da kazvis nesto so site go znaeme.Za toa jasno e deka poveketo ne im e do maturava tuku da ne odat na skolo.I jas sum protiv odenjeto po kafici i takvi raboti,ama strajkot e edinstven nacin nesto da promenime.A toj so nema da ida na strajk podobro e da se sankcionira na nekakov nacin,a na kakov nacit...smislete vie jas ne sum zadolzena za tie raboti jas sum eden od mnogute ucenici.Taka da...DO VAS E ako vie ne ste sposobni eden strajk da organizirate nikoj ne vi e kriv!Stefanm напиша:Луѓе вие си играте курот... Идете на штрајк, а незнаете ни до кај се преговори ни дали воопшто има преговори ама пак ајде ќе идеме на штрајк затоа што ви се погоди што не идевме на школо и супер е ќе си отидеме од школо, ќе си идеме дома, ќе идеме на кафе.... И после?
Треба 15 саботи да обработуваме, а сега и тромесечие доаѓа и секој час е испрашување... И ова што си идат луѓе ќе се договорат 5-6 души "Абе ви се иде дома?" и ќе разгласат на сите штрајк и ајде сите на штрајк. Глупости. Ако веќе кажат од ИО дека стварно ќе има штрајк и ќе се иде пред Министерство тогаш да излеземе а не вака.
ВОЈВОДАТА- Број на мислења : 209
Град : ТЕТОВО
Хоби/занимање : РЕВОЛУЦИОНЕР!
Registration date : 2007-09-13
- Post n°78
JAS IMAM DOBAR PLAN OKOLU TOA.
DA SE PRAVAT SPISOCI KOJ IDE KOJ NE NA STRAJK I TAKA CE IMAS EVIDENCIJA KOJ DOSOL PRED MINISTERSTVO A KOJ IZBEGAL DA IDE DOMA. I TAKA DA TIE STO DOSLE VAMO SE OK A TIE SO IZLEGLE A NE BILE PRED MO DA SE KAZNAT ILI ZAPISAT
DA SE PRAVAT SPISOCI KOJ IDE KOJ NE NA STRAJK I TAKA CE IMAS EVIDENCIJA KOJ DOSOL PRED MINISTERSTVO A KOJ IZBEGAL DA IDE DOMA. I TAKA DA TIE STO DOSLE VAMO SE OK A TIE SO IZLEGLE A NE BILE PRED MO DA SE KAZNAT ILI ZAPISAT
- Post n°79
Pa super...ama treba dobro da gi zaplasite za da dojdat site,nekoja stroga kazna.Mene ne mi tekvit kakva kazna bi trebalo da bide toa.Smislite nesto ubo.ВОЈВОДАТА напиша:JAS IMAM DOBAR PLAN OKOLU TOA.
ZJB- Број на мислења : 97
Град : skopje
Хоби/занимање : ucenik
Registration date : 2007-09-24
- Post n°80
MACE so STEFAN se soglasuvam zaso e vo pravo i nema smila sega da se karame zaso znaes sekogas vazi istoriskoto pravilo:razdeli pa vladej.ako vaka nie preku forumov se iskarame 2 sto e so iljadnici maturanti na strajk.i za toa vnimatelno cekjate da se oraginizara strajk a ne da se bega od casovi...
tetkica- Број на мислења : 69
Хоби/занимање : nisto
Registration date : 2007-10-07
- Post n°81
Последната промена е направена од на Нед Ное 04, 2007 3:00 pm. Мислењето е променето 1 пати
/- Број на мислења : 162
Град : radovish
Хоби/занимање : Gitara
- Post n°82
Se slozuvam dobar plan !!ВОЈВОДАТА напиша:JAS IMAM DOBAR PLAN OKOLU TOA.
A tie sto nema da bidat na strajk, da si ima kazna: Neopravdani, pa da vidime dali ke im tekne drug pat da vikaat: "NE SAKAME MATURA", a nisto ne postignale za razvojot na ukinuvanjeto.
Ne moze mene da me brkaat dzandari od strajk samo zatoasto ima "pederi" koj ne sakaat da idat pred ministerstvo !!!!!!!!!
- Post n°83
Последната промена е направена од на Нед Ное 04, 2007 3:01 pm. Мислењето е променето 1 пати
- Post n°84
Ctetkica напиша:Dino da ne znaes utre sto ke se prai?
nisto ne znam
Stefanm- Број на мислења : 31
Град : Скопје
Хоби/занимање : Кошарка
Registration date : 2007-09-26
- Post n°85
Mace напиша:Decko...kako prvo ne soli pameti i bidi malce POKULTUREN ko ke zborvis i pripazi na izrazi ok?Rabotata e vo toa sto NISTO NE KAZUVAAT OVIE OD IO.Pa daj ne zezaj molimte,skopjani veke krenaa strajk,kazvi im na niv,a ne na nas ok?I ne zborvi mnogu ,ako sakas da kazis nesto pametno podobro ako znaes nesto izvesti ne a ne da kazvis nesto so site go znaeme.Za toa jasno e deka poveketo ne im e do maturava tuku da ne odat na skolo.I jas sum protiv odenjeto po kafici i takvi raboti,ama strajkot e edinstven nacin nesto da promenime.A toj so nema da ida na strajk podobro e da se sankcionira na nekakov nacin,a na kakov nacit...smislete vie jas ne sum zadolzena za tie raboti jas sum eden od mnogute ucenici.Taka da...DO VAS E ako vie ne ste sposobni eden strajk da organizirate nikoj ne vi e kriv!Stefanm напиша:Луѓе вие си играте курот... Идете на штрајк, а незнаете ни до кај се преговори ни дали воопшто има преговори ама пак ајде ќе идеме на штрајк затоа што ви се погоди што не идевме на школо и супер е ќе си отидеме од школо, ќе си идеме дома, ќе идеме на кафе.... И после?
Треба 15 саботи да обработуваме, а сега и тромесечие доаѓа и секој час е испрашување... И ова што си идат луѓе ќе се договорат 5-6 души "Абе ви се иде дома?" и ќе разгласат на сите штрајк и ајде сите на штрајк. Глупости. Ако веќе кажат од ИО дека стварно ќе има штрајк и ќе се иде пред Министерство тогаш да излеземе а не вака.
Девојко ти не си ми никаков репер во животот ниту пример и не побарав мислење од тебе дали треба и како треба да се изразувам така да пак ќе кажам ич тебе да не те боли курот за мене (во случајов не е баш така, ама така е изразот). Јас само си го изразив моето мислење кое се разбира дека немора да го прифатиш ни ти ни никој на форумов а и право да ти кажам не ми е ни важно. Ако сите го знаевте немаше пола да идат на кафиња и повеќе од пола да незнаат за што штрајкуваат туку си идат затоа што не им се седи. Ако не ви се седи идете у амбуланта или каде сакате земете си оправдание и готово или па земете си ја вонредно годината. И уште нешто, ти мене ми викаш не соли памет а секој втор збор ти е смислете нешто вакво смислете нешто такво. Ако си толку паметна и способна зашто ти девојко не превземеш нешто? И зашто скопјаните требале да организираат штрајк? Вие таму што не организирате штрајк ? Плус сте помалку школи а градот е па ептен помал така да вас ви е многу полесно. Размисли пред да пишеш другпат. Ајде чекам твој одговор.
Последната промена е направена од на Вто Окт 30, 2007 1:58 pm. Мислењето е променето 1 пати
- Post n°86
Денес Георги бојкотираше настава и испраќаа некои списоци до кај директорката за вчера и денес да не се обработувале деновите. Утре како што кажаа кај нас во школо ќе се учи значи сите ќе идат на редовна настава, освен оние кои ќе бегаат . Ако убаво разбрав тие што се претсавници од наше школо ќе се договарало нешто за во петок, ако сме биле одбиени од Уставен Суд. Мое лично мислење (читај Маце) колку и да е песимистичко највеќе што можеме да направиме е само да ни ја олеснат и да ни намалат предмети на матурата, не ми се верува дека ќе ја поништат, дај боже да грешам. Ние кога до сега не направивме ништо тешко дека допрва ќе направиме ама ајде времето ќе покаже.
- Post n°87
Kako prvo nie ne sme ko vas da trcame da krevame strajk neorganizirano,sakame ako bidi toa,da bidi validno i opravdano.I te molam nemoj da mi se pridervis i da se raspravas so mene zosto JAS SAMA NISTO NE MOZAM DA PREZEMAM.A ako bese tolku pameten ke go sfatese toa deka Skopje e centarot....toj e glaven grad,vrati se vo prvo oddelenie.Izvini za ova ama mnogu go krevas tonot a ne se slusaas sto zborvis.Nie kako grad nemozime samo nie da krevame strajk znaejki deka drugite gradovi ne krevaat.Ako krenime ke ima sankcii,a vaka ako sme site gradovi nema da ima.Taka da...ete ti objasnuvanje.USTE NESTO IMA NEJASNO?Ili treba pak da ti objasvam?Stefanm напиша:Mace напиша:Decko...kako prvo ne soli pameti i bidi malce POKULTUREN ko ke zborvis i pripazi na izrazi ok?Rabotata e vo toa sto NISTO NE KAZUVAAT OVIE OD IO.Pa daj ne zezaj molimte,skopjani veke krenaa strajk,kazvi im na niv,a ne na nas ok?I ne zborvi mnogu ,ako sakas da kazis nesto pametno podobro ako znaes nesto izvesti ne a ne da kazvis nesto so site go znaeme.Za toa jasno e deka poveketo ne im e do maturava tuku da ne odat na skolo.I jas sum protiv odenjeto po kafici i takvi raboti,ama strajkot e edinstven nacin nesto da promenime.A toj so nema da ida na strajk podobro e da se sankcionira na nekakov nacin,a na kakov nacit...smislete vie jas ne sum zadolzena za tie raboti jas sum eden od mnogute ucenici.Taka da...DO VAS E ako vie ne ste sposobni eden strajk da organizirate nikoj ne vi e kriv!Stefanm напиша:Луѓе вие си играте курот... Идете на штрајк, а незнаете ни до кај се преговори ни дали воопшто има преговори ама пак ајде ќе идеме на штрајк затоа што ви се погоди што не идевме на школо и супер е ќе си отидеме од школо, ќе си идеме дома, ќе идеме на кафе.... И после?
Девојко ти не си ми никаков репер во животот ниту пример и не побарав мислење од тебе дали треба и како треба да се изразувам така да пак ќе кажам ич тебе да не те боли курот за мене (во случајов не е баш така, ама така е изразот). Јас само си го изразив моето мислење кое се разбира дека немора да го прифатиш ни ти ни никој на форумов а и право да ти кажам не ми е ни важно. Ако сите го знаевте немаше пола да идат на кафиња и повеќе од пола да незнаат за што штрајкуваат туку си идат затоа што не им се седи. Ако не ви се седи идете у амбуланта или каде сакате земете си оправдание и готово или па земете си ја вонредно годината. И уште нешто, ти мене ми викаш не соли памет а секој втор збор ти е смислете нешто вакво смислете нешто такво. Ако си толку паметна и способна зашто ти девојко не превземеш нешто? И зашто скопјаните требале да организираат штрајк? Вие таму што не организирате штрајк ? Плус сте помалку школи а градот е па ептен помал така да вас ви е многу полесно. Размисли пред да пишеш другпат. Ајде чекам твој одговор.
- Post n°88
A za ova sto go velis vo pravo si.ama koga se saka SE se mozi.Taka da...imame uste sansa,da ne sedime so skrsteni race.Sto mozime da izgubime?Nisto,ili dobivame ili ostanuvame na ova!Stefanm напиша:Денес Георги бојкотираше настава и испраќаа некои списоци до кај директорката за вчера и денес да не се обработувале деновите. Утре како што кажаа кај нас во школо ќе се учи значи сите ќе идат на редовна настава, освен оние кои ќе бегаат . Ако убаво разбрав тие што се претсавници од наше школо ќе се договарало нешто за во петок, ако сме биле одбиени од Уставен Суд. Мое лично мислење (читај Маце) колку и да е песимистичко највеќе што можеме да направиме е само да ни ја олеснат и да ни намалат предмети на матурата, не ми се верува дека ќе ја поништат, дај боже да грешам. Ние кога до сега не направивме ништо тешко дека допрва ќе направиме ама ајде времето ќе покаже.
- Post n°89
Mace напиша:Kako prvo nie ne sme ko vas da trcame da krevame strajk neorganizirano,sakame ako bidi toa,da bidi validno i opravdano.I te molam nemoj da mi se pridervis i da se raspravas so mene zosto JAS SAMA NISTO NE MOZAM DA PREZEMAM.A ako bese tolku pameten ke go sfatese toa deka Skopje e centarot....toj e glaven grad,vrati se vo prvo oddelenie.Izvini za ova ama mnogu go krevas tonot a ne se slusaas sto zborvis.Nie kako grad nemozime samo nie da krevame strajk znaejki deka drugite gradovi ne krevaat.Ako krenime ke ima sankcii,a vaka ako sme site gradovi nema da ima.Taka da...ete ti objasnuvanje.USTE NESTO IMA NEJASNO?Ili treba pak da ti objasvam?Stefanm напиша:Mace напиша:Decko...kako prvo ne soli pameti i bidi malce POKULTUREN ko ke zborvis i pripazi na izrazi ok?Rabotata e vo toa sto NISTO NE KAZUVAAT OVIE OD IO.Pa daj ne zezaj molimte,skopjani veke krenaa strajk,kazvi im na niv,a ne na nas ok?I ne zborvi mnogu ,ako sakas da kazis nesto pametno podobro ako znaes nesto izvesti ne a ne da kazvis nesto so site go znaeme.Za toa jasno e deka poveketo ne im e do maturava tuku da ne odat na skolo.I jas sum protiv odenjeto po kafici i takvi raboti,ama strajkot e edinstven nacin nesto da promenime.A toj so nema da ida na strajk podobro e da se sankcionira na nekakov nacin,a na kakov nacit...smislete vie jas ne sum zadolzena za tie raboti jas sum eden od mnogute ucenici.Taka da...DO VAS E ako vie ne ste sposobni eden strajk da organizirate nikoj ne vi e kriv!Stefanm напиша:Луѓе вие си играте курот... Идете на штрајк, а незнаете ни до кај се преговори ни дали воопшто има преговори ама пак ајде ќе идеме на штрајк затоа што ви се погоди што не идевме на школо и супер е ќе си отидеме од школо, ќе си идеме дома, ќе идеме на кафе.... И после?
Ниту ти се "придервам" ниту се расправам со тебе, а и немам намера да се замарам со некое "random" девојче од форумов. Тоа што викаш дека нашите штрајкови не биле организирани, какви такви се барем ги има. Си слушнала дека е подобро да се проба и да не се успее од колку воопшто да не се проба? Мислам дека некој друг треба да се врати во прво одделение. Многу убаво се слушам и знам што зборувам. Вие не кревате штрајк знаејќи дека другите градови не креват?! А вие што сакате? Покана за да кренете штрајк? Ако друг не крева кренете вие први. Како за нас што креваме штрајк нема санкции? Само за вас ќе има така? Па и да има неможе да се извојува војна и да се победи без жртви.
- Post n°90
AJDEEEEE !!!!!!!!
I OVIE SEA POCNAA !!!!
FORUMOV E ZA DA SE OBEDINIME, A NE DA SE PREPUCAVATE SITE TUKA !!!!!!!
I OVIE SEA POCNAA !!!!
FORUMOV E ZA DA SE OBEDINIME, A NE DA SE PREPUCAVATE SITE TUKA !!!!!!!
- Post n°91
Не се препуцаваме си разменуваме мислења шти јас да правам кога си изразив мислење девојчето вика не се прави паметен, така да требаше да и докажам дека сум, а таа е онаа која не треба да се прави паметна. Тоа е тоа.
- Post n°92
samo da ne bide kako onie dvajca (ne mi teknuva koja tema bese)Stefanm напиша:Не се препуцаваме си разменуваме мислења шти јас да правам кога си изразив мислење девојчето вика не се прави паметен, така да требаше да и докажам дека сум, а таа е онаа која не треба да се прави паметна. Тоа е тоа.
- Post n°93
hahaah abe jas ne se pravam pametna.Znajs... ne mi se rasprava ok?:)Ova e smesno.SITE IMAME ISTA CEL so ova karanjevo Stefane nisto ne postignuvame.A ako imas nekoj problem so mene slobodno kazi i ke go resime,ok?Nemora da se raspravame ovde na forumov.Da se zadrzime na temata a ne na dokazuvanja KOJ E POPAMETEN!Stefanm напиша:Не се препуцаваме си разменуваме мислења шти јас да правам кога си изразив мислење девојчето вика не се прави паметен, така да требаше да и докажам дека сум, а таа е онаа која не треба да се прави паметна. Тоа е тоа.
- Post n°94
Немам јас проблем ти имаше колку што памтам затоа што ти прва реплицираше на мојот пост ако ти текнува, и ми кажуваше што да правам и како да правам.
filip_mkd- Број на мислења : 87
Хоби/занимање : setanje
Registration date : 2007-09-19
- Post n°95
Alo ima li be admin da ve kikne site sto se prepucavate tuka ???
- Post n°96
Админ неможе да не кикне може да ги избрише постовите или да не банува. И не се препуцаваме туку разменуваме мислења.
Skof- Број на мислења : 31
Хоби/занимање : sve
Registration date : 2007-09-16
- Post n°97
dobro valjda zavrsivte so prepukuvanjava sea do kaj stignavme...hmm....aaaaa da STO PONATAKAAAAAAA ALOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Post n°98
ВОЈВОДАТА
Decki imajte nadez petok eve go ide ako prifatat togas sme na pragot na pobedata ako ne togas napagjame pak. CE BIDETE BLAGOVREMENO IZVESTUVANI VO TEKOV NA VIKENDOV. Pozdrav od IO
ova bese poslednoto kazano od pretstavnik od IO....pa sega cekame sto ke kaze
Decki imajte nadez petok eve go ide ako prifatat togas sme na pragot na pobedata ako ne togas napagjame pak. CE BIDETE BLAGOVREMENO IZVESTUVANI VO TEKOV NA VIKENDOV. Pozdrav od IO
Skof- Број на мислења : 31
Хоби/занимање : sve
Registration date : 2007-09-16
- Post n°99
tetkica напиша:ВОЈВОДАТА
Aj dobro neka bide taka ke pocekame ............
- Post n°100
a be strpete se ima use den dva.....
a ako i za den dva nema, e togas........
a ako i za den dva nema, e togas........